Huwelijksfotograaf - PhDC photography

Uw Huwelijksfotograaf regio Kempen Antwerpen

De dag dat u trouwt is één van de belangrijkste momenten uit uw leven !

Op zoek naar een huwelijksfotograaf in uw regio die met jullie meedenkt ?
Willen jullie een geslaagd huwelijksfeest zonder zorgen, heel de dag ontspannen genieten van jullie vrienden en familieleden ? 
Willen jullie sfeerbeelden en een unieke fotoreportage als blijvende herinnering aan jullie unieke huwelijksdag ?
Willen jullie geen geposeerde foto’s maar wel een huwelijksfotograaf die met passie en oog voor details, emoties en spontaniteit de mooiste momenten vastlegt, die met jullie meedenkt en heel de dag discreet aanwezig is ?

Dan hebben jullie de juiste huwelijksfotograaf gevonden ! Sfeer, gevoelens, spontaniteit, discretie en zin voor details zijn kenwoorden van mijn stijl.
Om elk uniek moment van de dag te kunnen vastleggen, om uw fotoreportage compleet te maken, wil ik er liefst heel de dag bij zijn, van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Maar u beslist wanneer u de fotograaf nodig heeft. 

Ik werk met professioneel materiaal en hecht veel belang aan de nabewerking van de beelden om jullie kwalitatieve en creatieve foto’s te kunnen bezorgen. Foto's kunnen indien gewenst binnen de week digitaal geleverd worden.

Een overzicht van mijn basispakket alsook de diverse opties vind je hierNeem ook eens een kijkje in mijn portfolio om een idee te hebben van mijn stijl. 

Neem vrijblijvend contact op via mijn contactformulier.

Philippe Dierckx de Casterlé


Powered by SmugMug Log In