Huwelijksfeesten


Kies een huwelijksfotograaf die met u meedenkt. Een huwelijksreportage kan reeds vanaf 850€.

U wilt een geslaagd en onvergetelijk huwelijksfeest

Een huwelijksfeest is iets uniek en één van de belangrijkste momenten uit uw leven. Het is een dag waarop iedereen lacht, gelukkig is en mooi aangekleed is , een dag vol emoties en vreugde. Met passie wil ik als huwelijksfotograaf die unieke momenten vastleggen en u mooie sfeerfoto’s bezorgen die u een blijvende herinnering zullen geven van uw uniek huwelijksfeest.

U wilt een huwelijksfeest zonder zorgen

U wilt een huwelijksfotograaf die met oog voor details, emoties en spontaniteit mooie sfeerbeelden kan maken, die met jullie meedenkt en heel de dag discreet aanwezig is zodat jullie heel de dag ontspannen kunnen genieten van jullie huwelijksfeest. Als huwelijksfotograaf zijn sfeer, gevoelens, spontaniteit en zin voor details kernwoorden van mijn stijl. Ik neem discreet foto’s, laat u zo weinig mogelijk poseren en neem spontane foto’s met oog voor de details. Ik werk met professioneel materiaal en hecht veel belang aan de nabewerking van de beelden om jullie kwalitatieve foto’s te kunnen bezorgen. Foto's kunnen indien gewenst binnen de week digitaal geleverd worden.

U wilt een compleet huwelijksreportage

Om elk moment van uw dag te kunnen vastleggen wil ik er liefst heel de dag bij zijn, van ’s morgens vroeg tot de late uurtjes. Maar u beslist wanneer u de fotograaf nodig hebt.

U wilt dat elk belangrijk moment vastgelegd wordt

Het is belangrijk om reeds bij de voorbereidingen aanwezig ter zijn om de details vast te leggen. Na de intrede kunnen er sfeerbeelden, portretfoto’s en familiefoto’s genomen worden.Na de officiële momenten burgerlijke trouw en/of de ceremonie in de kerk, nemen we de tijd voor de fotoshoot:  Een leuk en ontspannen moment tijdens uw huwelijksdag waarop we spontane foto’s nemen in een mooie omgeving die we vooraf besproken hebben. Tijdens de receptie neem ik discrete foto’s, indien gevraagd kunnen dan ook leuke portret- en familiefoto’s genomen worden.Tijdens het avond- en het dansfeest worden sfeerbeelden genomen, alsook de speciale momenten vastgelegd.

Verrast uw gasten met de afdruk van foto’s tijdens uw huwelijksfeest

De mogelijkheid bestaat om na het avondeten leuke foto’s te nemen in een fotohoek en de foto’s mee te geven aan uw genodigden. Foto’s kunnen natuurlijk ook later via de website besteld worden.

Sfeerfoto's op sociale media

de mogelijkheid bestaat om de sfeerfoto's op Facebook en Instagram te plaatsen, niet alleenlijk foto's, maar ook de foto's die uw uitgenodigden met hun smartphone de avond zelf genomen hebben.  

U wilt een huwelijksfotograaf uit de streek

Ik werk in heel België, huwelijksreportages in het buitenland zijn geen probleem.

Prijs van uw huwelijksreportage

Een huwelijksreportage heb je al voor 850€. 
méér 

Maak kennis met uw huwelijksfotograaf. 

Via een kennismakingsgesprek verneemt u meer over mijn stijl en werkwijze. Maar even belangrijk is te vernemen wat jullie verwachten van jullie huwelijksfotograaf. Bekijk alvast mijn portefeuille om een beeld te krijgen van mijn stijl.
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier ( klik op CONTACT in het hoofdmenu) zodat we  jullie  wensen kunnen bespreken.  Jullie kunnen dan ook mijn fotoalbums ,vergrotingen en filmpjes  bekijken. De mogelijkheid bestaan ook om via een  fotoshoot kennis te maken.

-->  Portfolio


Powered by SmugMug Owner Log In