INFO Fotoshoots


FOTOSHOOTS

Een fotoshoot is één van de grootste uitdagingen voor een fotograaf om spontane foto’s te bekomen.
Vandaar gaat mijn voorkeur uit naar fotoshoots/portretsessies op locatie zodanig dat de klant zoveel mogelijk op zijn gemak is en we samen mooie, spontane momenten kunnen vastleggen. Op locatie hebben we ook de mogelijkheid om te werken met natuurlijk licht en gebruik te maken van prachtige kleuren en elementen uit de omgeving naar keuze.
Daarentegen is er ook de optie om een fotoshoot de doen in een studio. Hierbij maak ik gebruik van diverse lichtbronnen, accessoires en attributen om een leuke sfeer op foto te creëren. We kunnen gaan voor themakledij bijvoorbeeld, en bovendien bestaat de mogelijk een visagist te kiezen om de contouren van het gezicht optimaal op beeld te kunnen vastleggen. Bovendien kan ik u alle foto’s onmiddellijk tonen op scherm om zo samen te bekijken naar waar u voorkeur uit gaat.
U kan bij mij terecht voor alle soorten portretfoto’s: familiefoto’s, samen met vrienden/collega’s, individuele foto’s , …
Achteraf kan u doen met de foto’s wat u wil: u kan ze plaatsen op website of facebook, vergroten, publicatie, geschenk.
De nabewerking van de foto’s is voor mij een passie, een manier om de opgenomen beelden een eigen accent te geven, een manier om de details en contrasten te accentueren.
Portretfoto's komen het best tot uiting als je ze vergroot. Ik kan u een unieke optie aanbieden waarbij uw foto ingeprent wordt op een speciaal op voorhand behandeld metaal. Het prachtige aan dit nieuw medium is dat je hiermee magische beelden bekomt waarbij de diepe kleuren en details prachtig tot uiting komen (ik kan u hiervan ook demo’s tonen om u een idee te geven). Bovendien is het krasvrij, zeer gemakkelijk afwasbaar en zeer licht (gemakkelijk op te hangen).

--> portfolio

Powered by SmugMug Owner Log In