Prijs huwelijksreportage


Prijs van uw huwelijksreportage

Een huwelijksreportage heb je al vanaf 850€.

Elk huwelijk is uniek en vereist een persoonlijke aanpak. Mijn huwelijksreportage is niet alleen maar het vastleggen van die unieke momenten, maar ook de professionele bewerking van deze beelden zodat ik u als huwelijksfotograaf kleurrijke en sfeervolle foto’s kan bezorgen als blijvende herinnering aan jullie huwelijksfeest. Maar ook uw familie en vrienden kunnen meegenieten via de online fotogalerij en sociale media. Geniet jaren lang van jullie onvergetelijk feest dankzij een professioneel fotoalbum en kwalitatieve vergrotingen.

Ik fotografeer  met professioneel materiaal, de fotoalbums, foto’s en vergrotingen zijn van hoge kwaliteit. 

Ieder huwelijk is uniek en vereist een persoonlijke aanpak. Een huwelijksreportage is daarom maatwerk, u beslist wat u wilt.
De prijs van mijn huwelijksreportage varieert naargelang het aantal uren dat ik aanwezig ben op uw huwelijksdag. Om uw huwelijksfeest compleet te maken ben ik er liefst heel de dag bij, van ’s morgens vanaf de voorbereiding tot de late uurtjes. Maar een kortere reportage is ook mogelijk. Een korte huwelijksreportage heb je al vanaf 850€.

Om aan ieders noden tegemoet te komen bied ik een basispakket aan van 8 uur reportage met de mogelijkheid om deze uit te breiden. De prijzen hiervan kunnen tijdens een vrijblijvend ontmoetingsgesprek besproken worden. Tijdens dit gesprek kunnen we dan ook diverse fotoalbums en foto’s op de beveiligde website bekijken.

Basispakket

• voorbesprekingen
• huwelijksreportage van 8 uur
• fotoshoot van bruid en bruidegom (tussen kerkviering en receptie)
• selectie en professionele nabewerking van alle geselecteerde foto’s
• aanlevering van de bewerkte foto’s in  lage ( voor sociale media) resolutie zonder watermerk via wetransfert
• plaatsing (min 2 jaar) van de foto’s op een online beveiligde fotogalerij voor het bekijken en delen van de foto’s met je familie en vrienden; via deze website kunnen foto’s en vergrotingen besteld worden.
• backup van de foto’s in hoge resolutie gedurende tenminste 2 jaar
• verplaatsingskosten tot 30km
• fotoreportage burgerlijke trouw indien zelfde dag
• 100 prints 15x10
 Prijs: 850€ (excl. BTW)

Opties

 - Fotoalbum: Met de meeste zorg wordt voor u een kwalitatieve fotoalbum op maat gemaakt. Ik werk uitsluitend met een professioneel fotolabo. Bij bestelling van een fotoalbum  ontvangt u gratis de digitale foto’s in hoge resolutie zodat u deze zelfkan afdrukken. Vanzelfsprekend kan u die ook bij mij bestellen indien u perfecte kleuren wenst.
- Fotoboxen: diverse type van foto's ( op karton, met passe-partout) en formaten zijn mogelijk 
Videofilm: De verwerking van je beste foto’s in een videofilm. Deze videofilm wordt meegeleverd op de USB-stick en kan ook op de website geplaatst worden. U kan deze film bv op je ipad bekijken. Achtergrondmuziek kan er eventueel aan toegevoegd worden.
save the date/ bedankkaartje
Verplaatsingskosten: Afstanden zijn geen probleem. De verplaatsingskosten tot 30 km zijn inbegrepen in het basispakket. Voor grotere afstanden of opdrachten in het buitenland bespreken we samen de kost.
Vergrotingen: Vele bruidsparen maar ook de ouders bestellen vergrotingen. Kom gerust eens langs om mijn (wand)vergrotingen te bekijken. 

Contacteer uw huwelijksfotograaf

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek om de diverse mogelijkheden te bespreken. Waarom geen fotoshoot om elkaar beter te leren kennen.

Philippe Dierckx de Casterlé

Powered by SmugMug Owner Log In