Prijs huwelijksreportage - PhDC photography

Prijs huwelijksreportage


Prijs van uw huwelijksreportage

Een huwelijksreportage heb je al vanaf 690€.

Elk huwelijk is uniek en vereist een persoonlijke aanpak. Mijn huwelijksreportage is niet alleen maar het vastleggen van die unieke momenten, maar ook de professionele bewerking van deze beelden zodat ik u als huwelijksfotograaf kleurrijke en sfeervolle foto’s kan bezorgen als blijvende herinnering aan jullie huwelijksfeest. Maar ook uw familie en vrienden kunnen meegenieten via de online fotogalerij en sociale media.

Het fotograferen gebeurt met professioneel materiaal, de fotoalbums, foto’s en vergrotingen zijn van hoge kwaliteit. 

Elk huwelijksreportage is maatwerk, u beslist wat u wilt. Daarom werk ik met een basispakket waarbij ik van 's morgens vroeg tot 's avonds laat foto's neemt en daarnaast diverse opties toegevoegd kunnen worden. Kortere dagen zijn mogelijk, uiteraard heb je een budget, maar als de mogelijkheid er is zou ik er liefst heel de dag bij willen zijn om uw huwelijksfeest compleet te maken.

Basispakket

Het basispakket omvat de kennismakingsgesprekken, de km vergoeding tot 50 km, de huwelijksreportage van ’s morgens vroeg tot ’s avond laat, de professionele verwerking van de foto’s en de plaatsing van de geselecteerde foto’s in een fotogalerij (www.phdcphotography.be) zodat uw familie en vrienden mee kunnen genieten van de onvergetelijke momenten van uw huwelijksfeest. U ontvangt ook een USB-stick met de foto’s in lage resolutie. Neem contact op via het contactformulier voor meer info.

Opties 

Videofilm: De verwerking van je beste foto’s in een videofilm. Deze videofilm wordt meegeleverd op de USB-stick en kan ook op de website geplaatst worden. U kan deze film bv op je ipad bekijken. Achtergrondmuziek kan er eventueel aan toegevoegd worden.
 - Fotoalbum: Met de meeste zorg wordt voor u een kwalitatieve fotoalbum op maat gemaakt. Ik werk uitsluitend met een professioneel fotolabo. Bij bestelling van een fotoalbum ontvangt u gratis de foto’s in hoge resolutie zodat u zelf bijkomende foto’s kan afdrukken. Vanzelfsprekend kan u die ook bij mij bestellen indien u perfecte kleuren wenst.
Verplaatsingskosten: Afstanden zijn geen probleem. De verplaatsingskosten tot 50 km zijn inbegrepen in het basispakket. Voor grotere afstanden of opdrachten in het buitenland bespreken we samen de kost.
Afdruk van de foto’s van uw genodigden tijdens uw huwelijksfeest zelf: Om van jullie huwelijk een blijvende herinnering te maken voor jullie uitgenodigden en/of hen te bedanken voor hun aanwezigheid, bestaat de mogelijkheid om op het avondfeest een fotohoek te voorzien waar de genomen foto’s onmiddellijk afgedrukt kunnen worden.
Vergrotingen: Vele bruidsparen maar ook de ouders bestellen vergrotingen. Kom gerust eens langs om mijn (wand)vergrotingen te bekijken. 

Contacteer uw huwelijksfotograaf

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, een kennismakingsgesprek of een fotoshoot.

Powered by SmugMug Log In