huwelijksreportage

huwelijksreportage

Huwelijksfotograaf in Antwerpen

Op zoek naar een huwelijksfotograaf die met jullie meedenkt ?
Willen jullie een geslaagde huwelijksfeest zonder zorgen, heel de dag ontspannen genieten van jullie vrienden en familieleden ? 
Willen jullie sfeerbeelden en een unieke fotoreportage als blijvende herinnering van jullie unieke huwelijksdag ? 
Willen jullie geen  geposeerde foto’s maar wel een huwelijksfotograaf die met passie en oog voor details, emoties en spontaniteit de mooiste momenten vastlegt, die met jullie meedenkt en heel de dag discreet aanwezig is ? 

Dan hebt u de juiste huwelijksfotograaf gevonden ! Sfeer, gevoelens, spontaniteit, discretie en zin voor details zijn kernwoorden van mijn stijl.
Om elk uniek moment van de dag te kunnen vastleggen, om uw fotoreportage compleet te maken, wil ik er liefst heel de dag bij zijn, van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Maar u beslist wanneer u de fotograaf nodig heeft. 
Ik werk met professioneel materiaal en hecht veel belang aan de nabewerking van de beelden om jullie kwalitatieve foto’s te kunnen bezorgen. Foto's kunnen indien gewenst binnen de week digitaal geleverd worden. 
Een overzicht van mijn basispakket alsook de diverse opties vind je hier. Neem een kijkje naar mijn portfolio om een idee te hebben van mijn stijl. 
Een fotoshoot is de ideale manier om elkaar te leren kennen. De kosten worden terugbetaald indien ik uw huwelijksfotograaf mag zijn !
Neem vrijblijvend contact op via mijn contactformulier.

Powered by SmugMug Owner Log In