About Philippe Dierckx de Casterlé


Untitled photo

PASSIE VOOR PORTRET FOTOGRAFIE

Sinds mijn prille jeugd ben ik gepassioneerd door beeld en technologie. Als kind bracht ik uren door in de natuur om macro- en landschapsfoto's te nemen en daarna in de donkere kamer te experimenteren en zwart-wit foto’s te creëren. Ik nam mijn fototoestel overal mee en begon mij al vlug te interesseren voor portretfotografie.
Fotograferen en het bewerken van foto’s werd een passie. Via experimenteren, zelfstudie én avondlessen kon ik mij perfectioneren.

Ik zie mezelf als een fotograaf die beelden creëert met oog voor details en contrasten. Het is boeiend om sfeervolle momenten en emotionele beelden vast te leggen en er achteraf een eigen toets aan te geven. 
Elke fotoreportage is een uitdaging om u spontane spontane en sfeervolle foto's te bezorgen zodat u nog lang kan nagenieten van uw feest / event / fotoshoot.
De digitale fotografie opende voor mij een heel nieuwe wereld en is voor mij een belangrijke en boeiende tool om de beelden creatief te bewerken en een persoonlijke toets te geven.

Sinds 2012 heb ik van mijn passie een beroep gemaakt. Als fotograaf zie je de dingen anders en probeer je de mooie dingen van het leven ‘vast te leggen’ en via digitale tools een eigen accent te geven. 
Het liefst fotografeer ik op FEESTEN, waar ik spontane en kleurrijke foto's kan nemen en waar emoties voelbaar zijn. Met oog voor de details, de spontaniteit en de sfeer leg ik voor u al die unieke momenten vast in een onvergetelijke fotoreportage/boek.
Naast huwelijken, privé-feesten en events, zijn de fotoshoots voor mij als portretfotograaf  een uitdaging om het licht optimaal te benutten om professionele foto’s van u te maken. 

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier voor een eerste kennismaking. 

Tot binnenkort,

Philippe Dierckx de Casterlé

Powered by SmugMug Owner Log In